Geboorte

Kleine man of prinses op komst? Proficiat!

Steroprint zorgt ervoor dat je de geboorte van je kindje op jouw manier kan delen met de wereld. Ga je voor een klassiek kaartje, voor een miniwebsite of voor een digitale kaart?

Concreet heb je voor je kaartje 3 opties.

Optie 1: je hebt zelf al een volledig ontwerp

Je hebt zelf al een volledig ontwerp klaar voor je geboortekaartje? Steroprint print dan jouw kaartje aan een hele scherpe prijs. Afhankelijk van de afwerking heb je meestal je kaartje nog dezelfde dag als de geboorte.

Optie 2: je kiest uit de standaard kaartjes

We hebben hier mappen liggen van Belarto met allerlei geboortekaartjes in verschillende designs. Je kiest een standaard kaartje uit en kan dit helemaal personaliseren. Alle teksten kan je aanpassen. De kaartjes worden besteld en door Steroprint gedrukt wanneer je kindje geboren is. De kaartjes heb je meestal nog dezelfde dag.

Optie 3: je gaat volledig origineel

Je kan er ook voor kiezen om een volledig eigen, professioneel ontworpen kaartje te nemen. Steroprint maakt een design dat bij jou past en ontwerp jouw kaartje helemaal op maat. Hier is niets onmogelijk. De prijzigste optie van de drie, maar wel hetgene dat hélémaal bij jou past.