Over ons

Yup, that’s me!

Van stadswacht tot deur-aan-deur verkoper…
Van winkelbediende tot federaal ambtenaar…
Van garçon tot product manager…
Mijn lange zoektocht naar werk bracht me al op verschillende plaatsen.

Tijdens die zoektocht passeerde ik in verschillende drukkerijen, waar ik zowel de administratie, lay-out als afwerking voor mijn rekening nam.
In mijn vrije tijd ontwierp ik al tal van geboortekaartjes, uitnodigingen, flyers, affiches, huisstijlen,…
Ik herinner me hoe ik als jonge tiener al in Publisher foldertjes maakte voor activiteiten en hoe mijn PowerPoints op school nét dat ietsje meer hadden.

Daarom ben ik Desktop Publishing gaan studeren bij Syntra. Hier leerde ik het Adobe pakket goed kennen en ontwikkelde ik mijn eigen kunnen. Sindsdien is het ontwerpen niet meer weg te denken uit mijn leven.

De geur van papier en van inkt, de talloze papercuts op mijn vingers, het plooien en snijden… ik hou er enorm van en heb er echt een passie voor. Of ik nu een gevergeerd Conqueror papier vastheb of een simpele offset, ik hou ervan om te voelen en ruiken.

Vandaag ben ik trots zaakvoerder van Steroprint, mijn eigen digitale drukkerij.
Ik maak het verschil op service en op kleine oplages. Je kan bij mij ook terecht voor een super kleine oplage, of voor enkel een ontwerpje. Ik ga samen met jou op zoek naar wat je precies nodig hebt en kijk hoe ik jou hier het beste in kan ondersteunen. Samen maken we van jouw drukwerk een indrukwekkend werk.

Van ontwerpende tiener tot zelfstandig ondernemer…
Het is geen grote stap, het zijn gewoon heel veel kleine stapjes!

Robrecht